Men det är ju som sagt en månad kvar här i Skåne och på Restaurang Bryggan som gäller, så fokus på det ett tag till! Kom hem från jobb för ett tag sedan efter en mycket lång söndag. Men det gick ju vägen idag också. Idag kom även Sandra tillbaka till jobb med sitt underbara lilla leende, trevligt! =) Dock kom hon med inte så lika underbara bongar strax innan stängning. I vanlig ordning är det ju då folket kommer!
Nyårsafton blev en... ja.. en märklig afton så att säga. Men jag är nöjd ändå! Det var första gången jag firade här i Helsingborg. De två senaste åren har jag firat uppe i Stockholm.
Maten vi fick på Inom Mat & Bar var verkligen super! En eloge till lalle och tjörne i köket! När vi kom fick man först ett glas Val d´Oca Prosecco. Därefter såg nyårsmenyn ut som följer:
Amuse bouche
----
Halstrad pilgrimsmussla, jordärtskockcreme,
friterad charlottenlök och ett hummerskum
----
Helstekt gödkalvrygg, murkel & pancettafylld vårrulle,
tryffeldoftande mandelpotatispuré
----
Gruyereost, kanderat fikon och hembakat knäckebröd
----
Mörk chokladkola, champagnesorbet och färskt päron
----
Mätt och belåten chillade vi kvar ett tag och tog oss ett par "efterjögar" innan vi drog vidare till PL13, Bakom och till sist även Tempel. Kl 05 var man rätt matt och belåten och somnade gott!

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar