Pancettalindad oxfilétournedos med pommes dauphine, fransk gåsleverrulle späckad med tryffel och sultanrussin samt madeirasky
Svenska ekologiska gårdsostar serverad med fikon och apelsinmarmelad och kumminknäcke
Chokladsorbet på Valrhona med cognac & ingefärsbakad ananas sams siffonerad valnötsskum
Om jag ska välja ut något som det bästa från menyn blir det gåsleverrullen, den var otroligt god! Tillsammans med köttet som också var riktigt knalle och den goda såsen får jag nog säga att det var det godaste!
Något som var spännande var att få prova oxkind. Det var första gången och det verkligen gott. Riktigt mört och fint!
Något som också var kul att ha provat på var den japanska rätten med tonfisk. Den här typen av mat är egentligen inte min grej men trevligt att ha smakat det! Rätten serverades helt kall vilket jag inte riktigt gillade.
Efter denna trevliga menyn blev det en sista bra utgång här i Helsingborg. Imorgon jobbar jag sista dagen och på onsdag åker jag till Stockholm! =)
Go´kväll på er!
Har du även bilder på hånglet????
SvaraRaderahaha ja har på min mobil!! ;) /simon
SvaraRaderaLägg ut dem på min FB/Patrik Albertsen
SvaraRaderaRoliga ni är då =)
SvaraRaderavad skönt det va att hångla med dig patrik ska vi utforska varandra nästa gång, är blöt i min grotta...puss ditt helg ragg
SvaraRadera